MacBook Air cu Retina Display va intra in productie in trimestrul urmator. iPad pro, amanat

de Redactia Hit | 25 iunie 2014

Surse citate de Digitimes afirma ca Apple va demara productia modelului de ultrabook MacBook Air cu display Retina nu mai tarziu de trimestrul viitor. Informatia ar putea fi confirmata in contextul in care se pare ca anticipatul iPad Pro, cu display de peste 12 inch, a fost momentan amanat.

Urmatorul model de MacBook Air ar putea avea, astfel, un display de 12 inch, care sa diferentieze clar produsul de dimensiunile ecranului de 9,7 inch de pe iPad Air.

In timp ce diagonala noului MacBook este aproape sigur ca va fi mai mare decat a generatiei actuale, nimeni nu poate confirma daca MacBook Air-ul ce va fi lansat in viitor va dispune sau nu de tehnologia Retina pentru ecrane.

Va reamintim ca, anul acesta, Apple a lansat o versiune putin imbunatatita din punct de vedere hardware a MacBook Air, iar pretul ultrabook-ului companiei a fost redus cu o suta de dolari. Aceeasi politica a pasilor marunti a fost aplicata si in cazul iMac-ului 2014, lansat recent si care costa, in versiunea de baza, mai putin cu 200 de dolari decat generatia anterioara.

Va vom tine la curent cu subiectul.

Sursa: Digitimes

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: macbook air retina ipad pro apple macbook 12
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google