MSI prezinta un nou notebook de gaming - GS60 Ghost Pro (Preturi)

de Radu Eftimie | 11 martie 2014

MSi a decis sa prezinte, in cadrul targului de tehnologie de la Hanovra, CEBIT 2014, care se desfasoara in aceste zile, cateva detalii legate de urmatorul laptop de gaming al companiei - GS60 Ghost Pro.

Printre specificatiile care au ajuns si la urechile noastre se numara display-ul de 15,6 inch, care poate fi fullHD sau 3K (2.880 x 1.620 pixeli) in functie de optiunea cumparatorului, procesoarele Intel Core i7 si stocarea dual SSD in configuratie SuperRAID cu HDD suplimentar.

Se pare ca MSI GS60 Ghost Pro va veni cu o placa grafica Nvidia care inca nu a fost lansata pe piata oficial si care ar putea fi bazata pe arhitectura Maxwell.

Noul GS60 Ghost Pro are tastatura iluminata si un design slim de 19 mm si cantareste sub doua kilograme.

Cum speficatiile nu sunt oficiale, va trebui sa ii credem pe cuvant pe cei de la Liliputing care spun ca noul notebook de gaming al MSI va dispune de 16GB RAM si va veni, optional, cu unitate optica de scriere si citire blu-ray.

De asemenea, portabilul de gaming mai ofera trei porturi USB, cititor de carduri SD, iesire HDMI, Ethernet, intrare si iesire audio 3,5mm, Bluetooth si Wifi 802.11ac.

Cat despre pret, el este unul pe masura specificatiilor si porneste de la 1600 de euro in configuratia de baza si poate depasi 2000 de euro in versiunea de top.

Sursa: Electronista

Foto: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: msi GS60 Ghost Pro laptop gaming msi 3k specificatii GS60 Ghost Pro cebit 2014 hanovra
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google