Logitech lanseaza lapdesk cu mousepad integrat

de Andrei Rahmanov | 23 septembrie 2009

Desi noile tendinte in constructia de mousi ofera acestora abilitatea de a functiona pe orice suprafata, facand, cel putin teoretic, inutila folosirea unui mousepad, acest accesoriu se dovedeste inca foarte util, in speta pentru utilizatorii de laptopuri si notebookuri.

Cu un astfel de sistem, utilizatorii se pot aseza oriunde in camera sa lucreze, dar fix acest avantaj este cel care ii obliga sa aleaga in mod preferential locuri cu suprafete relativ plane si dure in locul canapelelor moi si confortabile, fix pentru a avea si un "mousepad" in apropiere si pentru a putea folosi si mouseul.

Logitech a lansat de curand un lapdesk cu mousepad integrat, facand mai usoara viata utilizatorilor de sisteme mobile. Mousepadul are dimensiuni obisnuite pentru un astfel de accesoriu si culiseaza la nevoie din lapdesk oferind atat o zona de lucru pentru mouse cat si sprijin pentru mana dreapta.

Suprafata lapdeskului este suficienta pentru notebookuri de maxim 15 inci si are proprietati anti-alunecare, tinand laptopul fix in pozitie. Desi este subtire si confortabil, lapdeskul poate oferi protectie suficienta de caldura degajata de laptop si, pentru cei care obisnuiesc sa ia si masa cu laptopul pe genunchi, poate fi curatata prin spalare.

Lapdeskul cu mousepad integrat de la Logitech este si destul de usor, putand fi purtat cu usurinta in geanta alaturi de laptop.

Acest produs va fi disponibil in magazinele din SUA si Europa incepand chiar din aceasta luna si poate fi deja precomandat pe siteul oficial Logitech la pretul de 29.99$.

 

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google