Logitech Cube, un altfel de mouse

de Redactie Hit.ro | 5 ianuarie 2012

Ieri,  5 ianuarie 2012, Logitech a lansat mouse-ul Logitech Cube. Principala particularitate pe care o are mouse-ul este designul unic, care ii permite sa se tranforme foarte simplu intr-un presenter.

Cand este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll in directia impusa de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll.

“Cu al sau design special, Logitech Cube iti fura privirea din prima,” a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech.

“Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele functii care te ajuta sa lucrezi pe durata unui zbor international sau sa realizezi o prezentare de succes.”

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ridici dispozitivul in aer, iar cateva momente mai tarziu acesta se va afla in modul de presenter. 

Trecerea catre urmatorul slide se face prin apasarea partii superioare a mouse-ului, iar daca vrei sa revii, trebuie sa intorci mouse-ul si sa apesi din nou.

Logitech Cube vine insotit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz si la care poti conecta pana la sase dispozitive. Poti adauga o tastatura sau un number pad sau chiar un al doilea mouse, fara sa te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat in cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals si va fi prezent la targul international de electronice de la CES ce se desfasoara in perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas.

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, incepand cu aceasta luna, la un pret de 69,99 Euro.


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google