Lenovo lanseaza ThinkPad Tablet

de Radu Eftimie | 24 august 2011

In contextul anuntului de retragere de pe piata tabletelor PC a producatorului HP, Lenovo pare sa profite de conjunctura si anunta lansarea tabletei ThinkPad, scrie Cnet.

Portabilul Lenovo are un ecran de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280x800, cu aspect de 16:10, un procesor Nvidia Tegra 2 Dual-Core de 1GHz si ruleaza sistemul de operare Android 3.1.

Lenovo lanseaza ThinkPad Tablet

Potrivit producatorului chinez, bateria ThinkPad-ului asigura device-ului o autonomie de pana la opt ore de functionare cu wi-fi-ul pornit. Capacitatea de stocare interna a tabletei este de pana la 64GB, iar conectivitatea este completata cu suport pentru tehnologia 3G, bluetooth, USB 2.0, slot pentru carduri microSD, iesire mini-HDMI si DMI.

Producatorul spune ca ThinkPad Tablet este este dedicata mediului business si este disponibila in trei variante (cu stocare de 16 GB, 32 GB si 64GB) la preturi care pornesc de la 499 dolari pentru cel mai ieftin model si ajung 669 dolari pentru varianta de 64GB.

La ora editarii acestei stiri, anuntul lansarii ThinkPad Tablet exista pe site-ul global al companiei, nu si pe site-ul Lenovo din Romania.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google