Laptopuri multimedia de la Asus

de Catalin Calciu | 7 septembrie 2009

Compania Asus continua sa lanseze diferite modele de notebookuri, pentru ca lupta este destul de acerba intre primii mari producatori de calculatoare, si acum a venit randul lansarii a doua modele de laptopuri multimedia, in seria “N”, fiecare avand o diagonala a imaginii peste standardul de 15,4 inci.


N61 si N71 au diagonala de 16 respectiv 17 inci, si se disting intre altele printr-un nou sistem de sunet de mai buna calitate, si trebuie precizat ca aceste doua modele au procesoare Intel Core 2 Duo sau Core 2 Quad, si pana la 4GB de memorie RAM.


Ambele modele au iluminare a displayului de tip LED si o rezolutie de maximum 1366x768 insa vor putea avea ca si placa video doua modele destul de puternice de la Nvidia, GeForce 240M  sau GT220M, ambele cu pana la 1GB de memorie dedicata, iar stocarea va merge pana la 500 de GB pe un hard-disc obisnuit.


Data de lansare estimata va fi de a doua jumatate a lunii viitoare, la timp pentru a veni cu noul sistem de operare de la Microsoft, Windows 7, din pacate la niste preturi care nu au fost publicate inca.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google