Intel lanseaza a patra generatie de procesoare Core-i7 Extreme Edition

de Bogdan Constantinescu | 21 martie 2014

Performantele desktop-urilor se imbunatatesc din ce in ce mai mult in ciuda faptului ca acestora li se tot canta prohodul de catre adeptii dispozitivelor mobile.

Iata ca faptul ca desktop-urile "mor" nu a ajuns si la cunostinta celor de la Intel, iar producatorul se pregateste sa lanseze un nou procesor dedicat.

De vreme de chipset-urile Haswell sunt dedicate entuziastilor, era normal ca urmatorul procesor din serie sa fie lansat la Game Developer's Conference. A patra generatie de Core-i7 Extreme Edition va avea opt nuclee, spre deosebire de generatia anterioara care oferea doar sase. Desigur, acesta va fi compatibil cu memoriile DDR4, oferind o rata de transfer mai mare la un consum de energie redus.

Vedeti oferta de procesoare Intel pe Shop.Hit.ro

Alaturi de acesta va fi lansat si Black Brook, un all-in-one PC de top echipat inclusiv cu camera 3D RealSense, si a cincea generatie de procesoare Broadwell.

Core-i7 Extreme se pare ca va ajunge la utilizatori la mijlocul anului acesta, asa ca poate ar trebui sa amanati putin upgrade-urile, daca le-ati planuit deja.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: intel Core i7 Extreme Edition Intel Core i7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google