Inca un notebbok dual-display

30 noiembrie 2009

Din cate vedem pare a fi devenit o moda sa avem doua ecrane diferite, functionale, in acelasi timp pe un notebook, acum un nou producator adoptand o astfel de solutie pe un model propriu.


Kohjinsha au prenentat seria DZ care se remarca prin cele doua ecrane integrate, si in configuratia modelului din serie lansat, DZ6HKE16E amintim un procesor AMD Neo MV40 ( la 1,6GHz), 1GB de memorie RAM,  video integrat prin chipul Radeon HD3200 care se va “ocupa” de cele doua displayuri de cate 10.1 inci capabile fiecare in parte de o rezolutie de 1024x600 si iluminate cu LED.


Intre celelalte caracteristici mai putem aminti un hard-disc de 160 de GB, sistem de operare Windows 7 Home Premium, si conectivitate asigurata de Wireless LAN, Gigabit LAN, Bluetooth 2.1, alaturi de cateva optiuni multimedia intre care regasim un cititor de carduri si o camera Web de 1,3 megapixeli.


Bateria ii asigura un timp de functionare de pana la 4,5 ore, si toate cele enumerate pana acum vin la o greutate de aproximativ 1.8 kilograme, la un pret destul de piperat pentru o astfel de configuratie, de 928 de dolari americani, ceea ce ne face sa ne intrebam de utilitatea acestul calculator portabil.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google