IFA 2013: Ce functii speciale are cea mai subtire tastatura wireless din lume

de Liviu Petrescu | 4 septembrie 2013

Compania britanica CSR prezinta la IFA 2013 cea mai subtire tastatura wireless din lume. Cu o grosime de numai 0,5mm, tastatura poate fi utilizata si ca suprafata tactila pentru desenatul cu un stylus sau scrisul de mana.

Sub forma unei folii flexibile cu sensibilitate la atingere, tastatura dezvoltata de CSR, alaturi de Conductive Inkjet Technology si Atmel, se conecteaza la orice gadget prin Bluetooth Smart, avand si un consum foarte redus de energie.

Latenta tastaturii wireless este de numai 12 milisecunde, comparabila cu majoritatea gadgeturilor conectate prin Bluetooth. Cea mai subtire tastatura wireless din lume se afla deocamdata in stadiul de proiect, dar procesul de productie a fost optimizat si poate fi produsa la orice dimensiuni fara probleme.

Cel mai probabil, tastatura CSR wireless care actioneaza si ca suprafata tactila flexibila pentru stylus va fi utilizata in productia de carcase pentru tablete si chiar smartphone-uri. Interfata multitouch si grosimea foarte redusa o recomanda insa si pentru alte utilizari.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: cea mai subtire tastatura tastatura suprafata tactila ifa 2013 tastatura csr wireless
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google