HummingBoard mini PC, un real concurent pentru Raspberry Pi. Costa 45 dolari (VIDEO)

de Redactia Hit | 4 iulie 2014

Despre Raspberry Pi am scris de nenumarate ori, l-am prezentat ca gadgetul ideal pentru cei care sunt pasionati de PC-urile in miniatura si, evident de diferite experimente software pe care device-ul le faciliteaza.

A venit randul sa vorbim un pic despre un concurent redutabil pentru Raspberry Pi, care se numeste Hummingboard si care tocmai a devenit disponibil pentru precomenzi de AICI.

Chiar daca este mai scump decat Raspberry Pi (care costa 35 dolari), avand un pret ce variaza intre 45 de dolari si 117 dolari, HummingBoard ofera un hardware mai puternic si ceva mai multa flexibilitate in ceea ce priveste suportul software. Mai exact, pe HummingBoard se pot instala Android, Ubuntu si alte sisteme de operare open source.

Specificatiile HummingBoard inclus procesor la 1GHz (single sau dual-core) ARMv7, acces la setul de instructiuni Neon, iar un mare plus fata de Raspberry Pi este reprezentat si de cele 4 porturi USB.

In plus, Hummingboard mai ofera port Ethernet separat si iesire S/PDIF.

Sursa: SolidRun via Business Insider

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: HummingBoard mini PC concurent rapsberry pi HummingBoard specificatii HummingBoard mini PC pret video HummingBoard mini PC
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google