Hard-disc extern care rezista pana la 850 de grade Celsius

de Catalin Calciu | 16 noiembrie 2009

Daca pana acum eram obisnuiti cu laptopuri ultra-rezistente, sau cu aparate foto digitale care rezista sub apa sau la impact fara probleme, a venit momentul ca din ce in ce mai multe echipamente sa poarte astfel de caracteristici.


ioSafe au prezentat un hard-disc extern cu o capacitate de stocare de 2TB si daca la prima vedere acesta pare un hard-disc banal si standard, cand auzim specificatiile producatorilor, privitoare la conditiile de mediu la care rezista, vedem ca avem de-a face cu un dispozitiv deosebit si caracteristicile sale principale sunt rezistenta la foc si la apa.


ioSafe Solo va rezista la temperatura de 850 de grade Celsius pana la 30 de minute, si la o adancime de 3 metri sub apa (dulce sau sarata) pana la trei zile.


Hard-discul de care discutam este compatibil cu sistemele de operare Windows sau Mac, si beneficiaza de o garantie de 3 ani care contine si un serviciu de recuperare de date in valoare de 1000 de dolari americani, in timp ce preturile de comercializare sunt de 399 de dolari pentru versiunea de 2TB si de 149 de dolari pentru versiunea cu o capacitate de 500 de GB.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google