HP mai produce 200.000 de TouchPad-uri

de Radu Eftimie | 5 septembrie 2011

Furnizorii de componente pentru HP - TouchPad (prima tableta din lume care si-ar putea atrage porecla "Nosferatu") au confirmat pentru ZDnet ca HP va mai vinde aproximativ 200.000 de unitati, la pretul de 99 de dolari.

Nu este vorba despre o strategie a Hewlett Packard de a "rupe" piata tabletelor cu pret de dumping. Iar despre asta am mai vorbit. La mijloc stau doar contractatele cu furnizorii de componente care au fost lasati cu ochii in soare de inopinantul anunt al americanilor care au decis sa renunte la productia PC.

 

HP mai produce 200.000 de TouchPad-uri

 

Cu alte cuvinte, un calcul facut de cei de la ZDnet arata ca HP comandase initial componente pentru 1,1 milioane de TouchPad-uri, iar pana acum s-a facut livrarea pentru aproximativ 900.000. Restul se afla in productie si va ajunge pe piata in curand. La pretul de 99 de dolari tabletele HP vor avea, in mod sigur, vanzari excelente.

Pe de alta parte, trebuie spus ca HP a reusit sa vanda extrem de bine TouchPad, in doar doua luni de comercializare. Chiar daca mai avea un pic si o facea cadou la colt de strada sau angajau agenti de vanzari specializati in fraza "trei la zece mii".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google