HP dorea sa scape de divizia PC inca din 2010

de Radu Eftimie | 7 septembrie 2011

Hewlett Packard a vrut sa vanda divizia de PC-uri cu mult timp inainte de a face aceasta intentie publica (in urma cu aproximativ trei saptamani), potrivit CNET.

Producatorul de PC-uri s-a aflat, anul trecut, in discutii pentru vanzarea diviziei de computere cu companii precum Samsung si LG, afirma o sursa citata de jurnalistii Cnet. Pana luna trecuta, cand HP a anuntat public ca renunta la WebOS si la divizia producatoare de PC-uri, nimeni din industrie nu banuia ceva, drept pentru care stirea a fost un soc pentru lumea IT.

HP dorea sa scape de divizia PC inca din 2010

Apoi HP a venit cu un alt anunt pentru a mai calma investitorii, respectiv a spus ca va separa divizia PC de restul companiei pentru a-i oferi mai multa "agilitate" pe piata. Ba chiar compania a publicat mai multe reclame in ziarele americane cu acest ultim anunt.

Potrivit lui Bob O'Donnell, analist in cadrul firmei de consultanta IDC, publicitatea la care a apelat acum HP pentru divizia PC este menita sa mai linisteasca spiriritele si sa mai elimine din incertitudini.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google