HP anunta Spectre One, PC-ul all-in-one cu trackpad multitouch

de Liviu Petrescu | 10 septembrie 2012

In timp ce tendintele vizeaza lansarea de PC-uri cu ecran tactil, HP a prezentat noul Spectre One, un PC all-in-one, fara ecran tactil, dar dotat cu un trackpad multitouch pentru functionalitate optima in Windows 8.

Cu o grosime de numai 11,5 mm, noul PC all-in-one este cel mai subtire lansat pana acum de HP. Ecranul tactil ar fi crescut grosimea cu 4-5 mm, motiv pentru care compania a optat pentru solutia unui trackpad separat, scrie TheVerge.

HP anunta Spectre One, PC-ul all-in-one cu trackpad multitouch

HP Spectre One are un ecran de 23,6 inci cu rezolutie full HD 1920x1080. Noul PC all-in-one HP include si tehnologia NFC, ce permite conectarea rapida a smartphone-ului la PC.

Spectre One pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a opta pentru diferite procesoare Intel Ivy Bridge si include o placa grafica Nvidia cu memorie de 1GB. PC-ul ofera 2 porturi USB 2.0, doua USB 3.0, un port HDMI si unul Gigabit ethernet, alaturi de conectivitate Wi-Fi 802.11n.

Computerul HP all-in-one va avea preinstalate programele Adobe Photoshop Elements si Adobe Premiere Elements si va fi disponibil din luna noiembrie, la preturi incepand de la 1300 dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: hp spectre one hp pc all in one hp trackpad multitouch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google