HANNspree lanseaza un micro PC cu Windows 8.1. Transforma orice display cu HDMI in computer

de Redactia Hit | 20 ianuarie 2015

Compania HANNspree a lansat un nou produs din gama micro PC-urilor, care ar putea sa atraga atentia celor care pun accent pe miniaturizare dar doresc sa poata rula pe un astfel de dispozitiv versiunea completa a unui sistem de operare precum Windows 8.1.

Micro PC-ul HANNspree are forma unui stick USB, dar are dimensiuni un pic mai mari (10.9mm x 38mm cu o grosime de 9.8mm), ofera un procesor Intel Atom Z3735F la 1.33GHz (Bay Trail), alaturi de 2GB RAM si 32GB memorie interna.

Micro PC-ul HANNspree se conecteaza direct la un televizor sau la un monitor prin mufa HDMI, dispune de un port uSB 2.0 si inca unul micro USB, plus un slot pentru carduri micro SD.

Desi micro sistemul ruleaza Windows 8.1 (versiunea full), nu trebuie sa va asteptati la performante deosebite, dar pentru browsing internet, vizionare de clipuri video pe YouTube sau editare de text, "jucaria" este perfecta.

Pretul micro PC-ului este de 215 dolari.

HANNspree este o firma prea putin cunoscuta in Romania, dar destul de apreciata in Occident in special pentru gama de televizoare cu preturi accesibile. In Romania, compania a avut o prezenta mai mult decat modesta, retailerii de la noi promovand doar unul sau doua modele de televizoare (anii trecuti) si un model de tableta, HANNspad, cu procesor Nvidia Tegra 2 si display de 10 inch, un produs destul de bun si ieftin raportat la piata de acum doi ani.

Sursa: HANNspree

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: hannspree micro pc micro pc windows 8 1 micro pc hdmi pret specificatii micro pc hanspree
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google