Gigabyte lanseaza Z77X-UP7, cea mai puternica placa de baza pentru overclocking

de Redactia Hit | 29 august 2012

Gigabyte lanseaza cea mai noua si puternica placa de baza pentru overclocking - Z77X-UP7 – construita cu cel mai robust design de alimentare 32+3+2 faze cu componente Ultra Durable 5 capabile de curenti mari ce includ circuitele integrate IR3550 PowIRstages de la IR capabile de curenti mari de pana la 60A.

Folosind tehnologia premiata Gigabyte Ultra Durable 5 ce include componente capabile de curenti mari cum ar fi PowIRstages de la IR cotate la 60A, Z77X-UP7 este capabila sa livreze o putere impresionanta de 2000W si, in acelasi timp, sa lucreze la temperaturi remarcabil de joase, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Aceasta inseamna ca si atunci cand sunt overclockate, sistemele bazate pe Z77X-UP7 si racite cu apa sunt capabile sa ofere nivele remarcabile de performanta.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Gigabyte Z77X-UP7 reprezinta cea mai scalabila platforma grafica din industrie, cu suport atat pentru 4-way ATI CrossfireX cat si pentru Nvidia SLI. Oferind conectivitate PCI Express 3.0 x8 pe 4 sloturi, Z77X-UP7 permite rendering 3D ultra fin, cadre ultra-rapide pe secunda si capabilitati grafice imbunatatite pentru utilizatorii ce doresc sa obtina cele mai mari nivele de performanta grafica din sistemul lor.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gigabyte Z77X UP7 overclocking gigabyte Gigabyte Ultra Durable 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google