Gigabyte Brix II, mini PC "pasionat" de gaming

de Redactia Hit | 12 septembrie 2013

Gigabyte a prezentat in aceste zile noul Gigabyte Brix II, un mini PC care este capabil sa ofere experienta de gaming aproape completa si al carui case nu masoara mai mult de 4,5 inci pe o latura.

Tendintele de miniaturizare a PC-urilor sunt deja cunoscute, dar Gigabyte Brix II se remarca nu doar prin dimensiuni reduse, ci si prin hardware-ul de ultima generatie. Gigabyte Brix II se bazeaza pe Iris Pro de la Intel (noul brand de grafica integrata Intel) care ofera performante mai bune decat solutiile similare de pana acum.

Potrivit Intel, Iris Pro ofera o experienta comparabila cu cea oferita de modulele "Discrete" GeForce GT 650M de la Nvidia.

Cumpara de la eMAG.ro placi video nVidia

Dupa cum scriu si cei de la The Verge, momentan nu putem confirma ceea ce spune producatorul despre Brix II, dar daca lucrurile stau chiar asa, inseamna ca Gigabyte a reusit sa concentreze extrem de multa putere intr-un modul foarte mic.

Ca sa va faceti o idee despre performantele Brix II, va spunem ca mini-PC-ul a putut fi testat la IDF 2013 (Intel Developer Forum) prin rularea extrem de fluenta a Dirt II (fullHD).

De asemenea, cei de la Gigabyte afirma ca Brix II poate rula fara probleme si un titlu mai pretentios, precum Crysis 3, insa cu anumite compromisuri (probabil pe parte de detalii grafice si rezolutie). Aici intervine si pretul "cutiutei" de la Gigabyte, pret care porneste de la 499 dolari si poate ajunge la 599 dolari, in functie de anumite optiuni hardware.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Gigabyte Brix II ofera HDMI, Mini DipplayPort, USB 3.0, Wi-Fi si jack audio (3,5mm).

Totusi, exista si cateva probleme: cumparatorul va trebui sa-si doteze independent mini PC-ul cu un HDD (2,5 inci), cu memorie si cu sistem de operare.

Gigabyte Brix II va deveni disponibil comercial in luna decembrie 2013.

Sursa: The Verge / Foto: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: gigabyte Brix II intel iris pro placa video nvidia gt mini pc pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google