Ghid - cum sa cumperi tablet PC-ul care ti se potriveste

de Radu Eftimie | 27 decembrie 2011

Pasul 2: Alege sistemul de operare

Lucrurile devin si mai complicate atunci cand ajungem la sistemul de operare. iOS-ul Apple este un sistem destul de "inchis", dar iPad-ul este un gadget extrem de tentant, trebuie sa recunoastem.

Ca acces la aplicatii, Apple a avut intotdeauna un avantaj in fata competitiei: doar pentru tablete PC, App Store-ul Apple ofera aproximativ 100.000 de pachete software (atat free cat si platite).

Daca te tenteaza mai mult sistemul de operare Android, atunci va trebui sa cauti o tableta PC cu versiunea 3.0 (Honeycomb) preinstalata. Honeycomb este varianta de Android dezvoltata pentru tablete PC, dar multi producatori hardware inca isi doteaza device-urile cu versiuni mai vechi de Android, dedicate telefoanelor mobile.

Ideal ar fi sa astepti lansarea pe piata a tabletelor cu Ice Cream Sandwich (Android 4x), cel mai avansat sistem de operare al Google.

Nu trebuie sa uiti nici de Windows 7, care se gaseste pe cateva tablete PC avansate. Si in acest caz ar fi ideal sa mai astepti lansarea pe piata a Windows 8, OS-ul multiplatforma al Microsoft.

Ghid - cum sa cumperi tablet PC-ul care ti se potriveste


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google