Finis SwiMP3.1G, MP3 playerul care merge la bazin - VIDEO

de Andrei Rahmanov | 18 septembrie 2009

Finis este o companie fondata in 1993 de fostul inotator olimpic medalit cu aur, Pablo Morales, si care dezvolta si produce echipamente sportive pentru inotatori.

Pentru ca orele petrecute la antrenamentele de innot pot fi destul de lungi si plictisitoare pentru cineva care merge zilnic si are de facut zeci de bazine, Finis a lansat SwiMP3.1G, un mp3 player subacvatic care permite innotatorilor sa asculte melodiile preferate si in apa.

SwiMP3.1G are playerul propriu-zis "inclus" intr-una din cele doua asa-zise casti. Este impropriu spus casti, deoarce cele doua dispozitive folosec tehnologia de transmitere a vibratiilor sonore de la oasele maxilo-cranuiului direct catre oasele urechii interne. La exterior, pe unul dintre aceste doua dispozitive se afla doua butoane prin care se poate ajusta volumul sau se pot schimba melodiile.

Mp3 playerul subacvatic are o capacitate de stocare destul de redusa, putand memora doar pana la 60 de melodii si foloseste iTunes ca si interfata de comunicare cu calculatorul.

Ca si detaliu util, poate folosi un add-on numit iTunes BPM Inspector, cu ajutorul caruia melodiile pot fi grupate in playlist in functie de numarul de batai pe minut (bpm), astfel incat ritmul melodiilor sa poata fi sincronizat cu cel al miscarilor regulate ale diferitelor stiluri de innot.

SwiMP3.1G poate fi achizitionat chiar de pe siteul companinei, www.finisinc.com, la pretul de 149,99$.

 

 

Mai jos puteti urmari si o scurta prezentare video:

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google