Evolio lanseaza primul sau model de netbook

de Alex Hanea | 3 noiembrie 2009

Prezent in Romania incepand cu anul 2007, Evolio este unul dintre liderii industriei de telecomunicatii si al sistemelor de navigatie prin GPS. Pentru prima data de la aparitia pe piata autohtona, compania anunta lansarea Netbook-ului SmartPad S21, un model  de notebook ultraportabil cu o greutate de numai  1,1 kg si o grosime de numai 2,7 cm.Notebookurile Evolio sunt disponibile in doua variante cromatice: Blue Wave si Red Spice, urmand ca paleta coloristica a gamei sa fie extinsa.

Notebookul SmartPad S21 concentreaza cele mai importante caracteristici ale mini-laptopurilor de  ultima generatie: conectivitate Wi-Fi, interfata LAN, accelarator grafic Intel Media 950, camera web de 1, 3 MP si cititor de carduri SD/MMC.

Hard-diskul are  160 GB ,  memoria RAM este de 1 GB expandabila, procesorul este Intel Atom  la 1,6 GHz  iar  ecranul de tip TFT LCD are  10,1 inch.

"Intram pe un segment de piata care, spre deosebire de alte categorii, se afla pe un trend ascendent. Desi, in acest moment, piata este partial acoperita de alte branduri, speram sa repetam successul obtinut cu sistemele de navigatie, cu care in nici doi ani de zile am reusit sa obtinem o cota de 35-40% din sistemele comercializate in Romania.  Pentru netbook-uri, targetam in 2010, o cota de piata de 20%.", a declarat George Vintilescu, director de vanzari Evolio.

In 2008, Evolio a realizat in Romania o cifra de afaceri de 10,3 milioane de euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google