Evolio lanseaza cel mai modern GPS: E450

de Alex Hanea | 2 septembrie 2009

Evolio, unul din liderii pietei de sisteme de navigatie din Romania, lanseaza astazi modelul E450, cea mai noua generatie de GPS Ultraplat, cu ecran de 4,3".Evolio E 450 este primul GPS din piata romaneasca care are instalata Harta Europa Plus, cea mai completa harta a Europei, versiunea august 2009, harta care contine peste 10 milioane de kilometri de drum actualizat si peste 2 milioane de puncte de interes (POI). Noul GPS Evolio este singurul dispozitiv din piata romaneasca de telecomunicatii care dispune de facilitatea de actualizare online, gratie aplicatiei iMap ce permite prin intermediul unui Laptop conectat la Internet receptionarea in timp real a informatiilor de interes.

E 450 ofera performante imbunatatite atat in privinta semnalului GPS fiind dotat cu cel mai nou Receptor SIRF STAR precum si cu un ecran tactil wide, de luminozitate si contrast marite  ceea ce confera o vizibilitate sporita pe durata navigarii.

Sistemul Evolio E 450  va fi disponibil in toata tara incepand de astazi in retelele Altex, Domo, MediaGalaxy, Metro, Germanos, precum si in principalele magazine online.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google