Ecrane curbate pentru iPhone 5 si iPad 3?

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 6 octombrie 2011

Urmatoarele dispozitive purtand semnatura grupului din Cupertino ar putea dispune de un element-surprinza in ceea ce priveste designul display-ului si anume alegerea unui profil curbat.

La identificarea formulei ideale pentru realizarea acestei componente, se pare ca Apple a solicitat colaborarea mai multor companii prestigioase in domeniu, precum Lens Technology, G-Tech si Fuji Crystal, care ar putea furniza solutia ideala pentru display-ul dedicat dispozitivelor iPad 3 si iPhone 5 – proiecte prevazute pentru anul 2012.

Alaturi de producatorii de ecrane avangardiste, in realizarea proiectului ar mai putea fi implicate si alte grupuri care-si desfasoara activitatea in domeniul fabricarii de senzori multitouch, in vederea elaborarii unui concept care sa corespunda noului profil al display-ului.

Avand in vedere ca abia s-a lansat iPhone 4S, precum si politica secretoasa a Apple in ceea ce priveste produsele la care lucreaza, orice comunicat oficial care sa confirme pe deplin aceasta informatie ar veni la anul.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google