Doua noi sisteme audio pentru iPod si iPhone

de Alex Hanea | 14 august 2009

Daca doresti un sistem de andocare pentru iPod care sa genereze muzica pentru o mica petrecere, Logitech a lansat doua sisteme audio pentru iPod, Logitech Rechargeable Speaker S315i si Logitech Portable Speaker S125i. Sistemul de boxe reincarcabil Logitech S315i are o autonomie de 20 de ore, iar  sistemul Logitech Portable Speaker S125i poate fi luat in calatoriile tale.Logitech Rechargeable Speaker S315i

Logitech Rechargeable Speaker S315i are o autonomie de pana la 20 de ore (in power-saving mode). Pentru ca nu ai intotdeauna timp sa-ti incarci iPod-ul acasa si este incomod sa cari incarcatorul cu tine, sistemul reda muzica in timp ce iti incarca iPod-ul.

Rechargeable Speaker S315i utilizeaza drivere ce reproduc cu acuratete sunetele inalte sau joase ale melodiilor tale preferate. Iar cu design-ul subtire, grosimea de doar 2 inch si grilajul de metal rezistent, sistemul S315i poate sa-si faca loc in geanta, in rucsac sau in masina.

Cand trebuie sa-ti incarci iPod-ul sau iPhone-ul, conecteaza-le la sistemul Rechargeable Speaker S315i. Sistemul functioneaza cu iPhone si cu orice model de iPod prin conectorul universal Apple.Logitech Portable Speaker S125i

Ideal pentru posesorii ce au descopeit de curand experienta iPod, Logitech Portable Speaker S125i este un sistem audio de andocare, cu bass puternic incorporat, usor de transportat. Il poti folosi pentru auditii muzicale sau incarcarea oricarui model de iPod cu ajutorul conectorului universal de la Apple. Poti conecta alte playere muzicale folosind mufa auxiliara de 3,5 mm. Vei simti ritmul si bass-ul mult mai articulat odata ce vei apasa pe butonul Bass Boost.

Cu o greutate sub 500 de grame, sistemul power-smart portabil functioneaza cu un circuit AC sau baterii, ce suporta 20 de ore de muzica, asa ca poate calatori oriunde.

Ambele sisteme, Rechargeable Speaker S315i si Portable Speaker 125i dispun de o mufa standard de 3,5 mm pentru conectarea oricarui player muzical, si chiar a calculatorul sau a CD player-ului.Pret si disponibilitate

Logitech Rechargeble Speaker S315i si Logitech Portable Speaker S125i vor fi disponibile in Europa din aceasta luna la un pret de 99 Euro, respectiv 69 Euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google