Dell prezinta noile Latitude Rugged Extreme, standarde militare de rezistenta

de Radu Eftimie | 3 aprilie 2014

Dell a anuntat astazi lansarea noilor portabile rezistente din seria Latitude Rugged Extreme, Dell Latitude 12 Rugged Extreme si Dell Latitude 14 Rugged Extreme.

Modelul Dell Latitude 12 Rugged Extreme este un notebook convertibil in tableta, dispune de o serie de certificati de rezistenta la standarde militare si ecran multi-touch rezistiv.

Notebook-ul Dell Latitude 14 Rugged Extreme respecta principalele caracteristici ale unui laptop performant si rezista, ca si "fratele" sau mai mic, in medii nefavorabile de lucru.

"Notebook-urile Latitude Rugged Extreme sunt testate independent si se conformeaza cu standarde militare privind rezistenta la caderi de pana la 1,8 metri si protectia impotriva infiltratiilor, avand certificari privind emisiile si substantele periculoase din partea unei facilitati de testare terte. Nici un test punctual nu poate reproduce toate scenariile posibile, astfel ca portofoliul Dell Rugged Extreme a fost testat peste standardele existente pentru a asigura rezistenta sistemelor in situatii de utilizare dificile", se arata in comunicatul de presa oficial.

Dell Latitude 12 si 14 Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista in cele mai nefavorabile conditii, folosind cele mai robuste materiale disponibile, inclusiv ultra-polimeri rezistenti la impact si aliaj de magneziu. Pentru a asigura performanta chiar si la temperaturi foarte ridicate, cele doua sisteme sunt echipate cu tehnologie QuadCool Thermal Management din a 4-a generatie.

Notebook-urile Latitude 12 si 14 Rugged Extreme permit ofera o autonomie de pana la 8,5 ore si, respectiv, 14 ore. vin cu procesoare Intel Core din a 4-a generatie, stocare SSD de pana 512GB, memorie de pana la 16GB si optiuni de placa grafica discreta pentru Latitude 14.

Modelul convertibil cu ecran de 12 inch beneficiaza si de o camera foto de 8MP cu blit. Pe parte de conectivitate, ambele modele ofera wireless, conexiune mobila si GPS dedicat. Ambele portabile ofera USB 3.0 si port serial nativ. Notebook-ul de 14 inch dispune si de dual serial/RJ-45.

Produsele Dell  din gama Latitude Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista in medii nefavorabile ce includ praf, umiditate, lichide varsate, vibratii, temperaturi extreme si alte conditii dificile in care lucreaza utilizatorii din domenii precum armata, siguranta publica, productie sau interventii rapide.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dell Latitude 12 Rugged Extreme Latitude 14 Rugged Extreme laptop tehnologie militara
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google