Dell Project Ophelia s-a transformat in Wyse Cloud Connect

de Liviu Petrescu | 22 octombrie 2013

Conceput ca un stick USB Android obisnuit, Dell Project Ophelia a revenit in atentia specialistilor ca Wyse Cloud Connect. Compania americana a rebranduit stickul USB, transformandu-l intr-o solutie de conectare la cloud a oricarui monitor sau televizor inteligent.

Anuntat in luna mai, Project Ophelia nu a ajuns pe piata nici pana acum, iar lansarea sa a fost amanata pentru 2014. Dell va prezenta insa demo-uri cu noul gadget la Dell World Conference, in luna decembrie.

Dell Ophelia Wyse Cloud Connect

Project Ophelia a trecut printr-o transformare care i-ar putea afecta chiar si software-ul. Noua marca inregistrata Dell Wyse Cloud Connect nu mai mentioneaza nimic despre Android, dar ofera cateva detalii despre specificatiile gadgetului.

Wyse Cloud Connect va avea conectivitate WiFi 802.11n si Bluetooth, alaturi de un conector HDMI compatibil MHL si porturi USB si microSD. Noul gadget va deveni astfel cel mai mic membru al familiei de clienti Dell Wyse "Zero", care ofera conectivitate si acces la cloud pe baza software-ului special al companiei.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Dell Project Ophelia dell wyse cloud connect stick usb dell wyse
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google