Dell Precision M2800, workstation mobil de 850 euro de la Dell

de Radu Eftimie | 10 martie 2014

Atunci cand vorbim despre statii de lucru, inclusiv despre cele mobile, gandul ne duce imediat la performante de lucru ridicate si care vin la costuri pe masura. Adica foarte mari. Dell incearca sa propuna un fel de compromis prin lansarea pe piata a workstation-ului portabil M2800, pe care il propune utilizatorilor la un pret de ce pleaca de la 1199 dolari (aproximativ 850 de euro).

Dell incadreaza noul laptop, ce isi va face aparitia pe piata in circa doua saptamani, in categoria Entry-level Mobile Workstation dar, in ciuda pretului sensibil mai mic decat al modelului de top M4800, M2800 ofera procesoare Intel Core i5 sau i7 si beneficiaza de certificare ISV (asta insemnand ca poate rula fluid aplicatii grafice solicitante, precum AutoCad.

Laptopul ore un display de 15,6 inch cu rezolutie HD sau FHD (1920 x 1080p), in functie de alegerea cumparatorului. Evident, cu cat specificatiile urca pe scara performantei, cu atat creste si pretul noului workstation mobil.

Dell nu a oferit momentan mai multe detalii referitoare la noul sau produs, insa informatii suplimentare vor aparea in aproximativ doua saptamani, dupa lansarea comerciala a Dell Precision M2800. Vom reveni si noi cu amanunte si specificatii complete la momentul oportun.

Sursa: Dell.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dell precision m2800 worstation mobil ieftin speficatii dell m2800 pret dell precision m2800
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google