Computex 2013 - Gigabyte a prezentat doua noi laptopuri de gaming cu procesoare Intel Haswell

de Redactia Hit | 4 iunie 2013

Gigabyte a adus la targul de tehnologie Computex 2013 doua noi laptopuri de gaming care se remarca in primul rand prin designul subtire facilitat de utilizarea noii generatii de procesoare Intel Haswell.

Gigabyte P35K Ultrablade ofera un display de 15 inci (1080p HD IPS), procesor Intel Core i7 (a patra generatie) si placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 765M, la 2GB.

De asemenea, noul P35K Ultrablade dispune de tastatura iluminata, thunderbolt (optional) si sunet asigurat de Dolby. Utilizatorul are posibilitatea a opteze pentru pana la patru unitati de stocare HDD sau SSD, iar unitatea optica DVD poate fi detasata si inlocuita cu inca un HDD de 1TB.

Laptopul de gaming are o grosime de doar 21 mm si cantareste 2,15 Kg.

Cel de-a doilea model prezentat, Gigabyte P34K Ultrablade, are un design mai mic, datorita ecranului de 14 inci. Display-ul are o rezolutie 1080p, cu tehnoogie IPS. Procesorul este un Intel Core i7 (tot Haswell), iar grafica este sustinuta de Nvidia GeForce GTX 760M, la 2GB. Laptopul este dotat cu un SSD de 256GB mSATA.

Portabilul are un profil similar modelului mai mare, respectiv 21mm insa cantareste mai putin, mai exact 1,7 Kg.

Ambele laptopuri de la Gigabyte dispun de cate doua porturi USB 3.0, doua porturi USB 2.0, HDMI, VGA, port Ethernet RK45 si card reader.

Sursa: PCMag

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Gigabyte P35K Ultrablade Gigabyte P34K Ultrablade
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google