Computere Second Hand – O solutie pentru firme mici si mijlocii!

12 martie 2015

Ai nevoie de computere pentru firma ta, dar bugetul nu iti permite achizitionarea echipamentului in timp util? Poti opta pentru calculatoare second hand.

Nu e nevoie sa faci leasing IT pentru achizitionarea echipamentului necesar, exista solutii alternative second hand ieftine si fiabile.

Multe persoane se gandesc la produsele second hand cu reticenta si le privesc ca pe o alternativa de urgenta. Insa piata de echipamente second hand din Romania arata cu totul altfel, iar cand zicem piata, facem referire la firmele importatoare si distributitoare de profil, nu la persoane fizice.

Firmele cu activitate inelungata in acest domeniu, precum www.interlink.ro, ofera produse calitative la preturi acceptabile si servicii asemenea pietei de produse noi.

Produsele comercializate de aceste firme sunt curatate, testate si ambalate atent inainte de a parasi magazinul. Majoritatea produselor comercializate sunt branduri cu renume mondial ca: Dell, Fujitsu Siemens, Samsung, Philips, IBM, HP, Lenovo, Acer, Compaq, Brother si altele.

Serviciile oferite nu se lasa mai prejos de calitatea produselor comercializate; beneficiati de factura, garantie, livrare gratuita, discount-uri in functie de rulaj si bonusuri.

Puteti opta pentru calculatoare second hand sau refurbished cu sistem de operare Microsoft Windows 7 Refurbished preinstalat; acesta este un sistem de operare Microsoft distribuit prin programul Microsoft Authorized Refurbisher si vine impreuna cu licenta.Achizitionand un calculator cu sistem de operare preinstalat scapati de problemele legale si economisiti bani, aceste licente fiind mai ieftine decat licentele pentru calculatoarele noi.

In cazul in care aveti planuri pe termen lung, aveti posibilitatea de a extinde garantia produselor achizitionate cu pana la 60 de luni.
Aveti la dispozitie o multime de modalitati de plata: leasing, card avantaj, numerar, ramburs, ordin de plata si card de debit sau credit.

Daca sunteti exigent, singurul impediment in achizitionarea calculatoarelor second hand, este uzura morala a produselor. Pe piata second hand nu apar produsele considerate varfuri de lance in momentul actual, insa gasiti varfuri e lance din generatia sau generatiile anterioare, la preturi modice fata de preturile acestora la aparitia pe piata.

IBM ThinkCentre M58p este exemplu care nu este varf de lance, insa cu siguranta performanta acestuia ii depaseste pretul de numai 549 lei.La acest pret il gasiti in magazinul InterLink cu urmatoarea configuratie: procesor Intel Core 2 Duo E8400 la 3000Mhz, memorie 4096Mb DDR3, hard disk 160Gb SATA II, DVD-RW si placa video integrata Intel GMA 4500.Daca nu cautati cele mai noi si performante echipamente aparute pe piata, puteti opta cu incredere pentru echipamente second hand.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google