CompuLab prezinta un nou mini-PC in colaborare cu Linux Mint - MintBox Mini

de Redactia Hit | 19 ianuarie 2015

Despre CompuLab am scris in trecut. Este compania care a venit pe piata cu o serie de proiecte interesante pe segmentul mini-PC-urilor, mai ales ca produsele companiei sunt dotate in general cu hardware puternic dar au un pret accesibil.

Dupa lansarile de la inceputul anului trecut, cand prezenta "CompuLab IPC2" si "Compulab Utilite", compania CompuLab vine acum cu un nou produs atractiv. Este vorba despre un mini-PC fanless realizat in colaborare cu Linux Mint si care ruleaza, desigur, aceasta distributie de Linux.

MintBox Mini are dimensiuni de 10.8cm x 8.3cm si o grosime de doar 2.4cm, este motorizat de un procesor AMD A4-6400T (arhitectura Mullins), de 4GB RAM si modul grafic Radeon R3 (cu suport pentru doua monitoare) si dispune de un SSD de 64GB.

PC-ul miniaturizat ofera doua porturi USB 3.0 si trei porturi USB 2.0, dispune de un slot pentru carduri microSD pentru extinderea spatiului de stocare. De asemenea, MintBox integreaza WiFi 802.11b/g/n. Micul sistem care ruleaza Linux Mint si va fi lansat pe piata in al doilea trimestru al acestui an la un pret de 295 de dolari.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: compulab mini pc mintbox mini pc mini pc cu linux fanless mini pc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google