CompuLab IPC2 a facut trecerea la Intel Haswell

de Liviu Petrescu | 16 ianuarie 2014

Mini PC-ul CompuLab IPC a primit o versiune noua. Chiar daca arata la fel, noul CompuLab IPC2 face trecerea la cea mai noua generatie de procesoare Intel. PC-ul de dimensiuni reduse va fi disponibil in 3 variante cu procesoare Intel Haswell.

Designul CompuLab IPC2 inspirat de un modem nu este accidental, deoarece mini PC-ul nu are racire activa, iar carcasa a fost conceputa special pentru a disipa caldura. Astfel, gadgetul va fi extrem de silentios, mai ales daca este echipat cu un SSD.

CompuLab IP2

Noul CompuLab IPC2 va fi disponibil in trei configuratii de baza, care includ procesoare Intel Haswell i3, i5 si i7 (versiunea Pro). Specificatiile mini PC-ului includ si optiuni de conectivitate excelente: doua porturi HDMI, porturi duale gigabit Ethernet, 4 porturi USB 3.0 si Wi-Fi 801.11ac.

Cumpara de la Emag.ro procesoarele Intel de noua generatie

Chiar daca are dimensiuni reduse, CompuLab IPC2 ofera loc pentru pana la 3 HDD sau SSD si poate fi conectat la 3 display-uri cu rezolutie 4K. Mini PC-ul CompuLab poate fi livrat cu Linux, Windows 7 sau fara sistem de operare.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: CompuLab IPC2 minipc specificatii CompuLab IPC2 ipc2 intel haswell
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google