Cisco lanseaza Aironet 3600

de Radu Eftimie | 9 februarie 2012

Cisco a anuntat lansarea Cisco Aironet 3600 Series, un nou punct de acces care creste performanta oricarui dispozitiv wireless cu pana la 30 la suta, pe o raza de actiune extinsa.

Fiind primul punct de acces 802.11n cu trei fluxuri spatiale si cu o a patra antena (4x4:3) din industrie, Cisco Aironet 3600 Series AP este proiectat astfel incat sa permita oamenilor sa ramana conectati fara intreruperi de la orice dispozitiv wireless, chiar si de la cele cu semnale wireless slabe, se arata intr-un comunicat al producatorului.Caracteristici:

  • Cisco Aironet 3600 Series 802.11n AP este conceput pentru a permite oamenilor sa profite de serviciile pe baza de cloud, sa ruleze desktop-uri virtuale cu un timp de latenta mai redus sau sa sustina apeluri video fara intreruperi.
  • A patra antena de pe punctul de acces permite mai multor persoane sa se conecteze wireless de pe mai multe dispozitive aflate la o distanta mai mare de punctul de acces, dar sa pastreze o conexiune rapida si fiabila.
  • Punctul de acces Cisco Aironet 3600 Series AP include noul ClientLink 2.0 care poate amplifica performanta pentru 100% din dispozitivele client wireless conectate la punctul de acces
  • ClientLink 2.0 poate imbunatati performanta pentru toate dispozitivele mobile in 802.11a/g si acum 802.11n in unul, doua si trei fluxuri spatiale. Asigura conectarea fiabila a dispozitivelor mai lente cu semnale wireless mai slabe, cum ar fi tabletele

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer