Cisco anunta Linksys Smart Wi-Fi si un conector media universal

de Redactia Hit | 28 iunie 2012

Cisco a prezentat primul router Linksys Smart Wi-Fi si conectorul media universal, ambele prevazute cu tehnologia wireless 802.11ac. Noua tehnologie este conceputa astfel incat sa poata asigura viteze wireless de aproximativ trei ori mai mari decat standardul wireless actual 802.11n.

Cisco Linksys Smart wi-Fi

Noul router Linksys Smart Wi-Fi cu tehnologie AC este compatibil cu versiuni anterioare ale retelelor wireless si dispozitivelor care folosesc 802.11a/b/g/n. Astfel, consumatorii au garantia ca pot trece la noile produse Linksys 802.11ac beneficiind totodata de interoperabilitate integrala cu dispozitivele Wi-Fi pe care le detin deja.

Odata cu intrarea pe piata a noilor dispozitive 802.11ac cum ar fi smartphone-uri si tablete, consumatorii vor putea profita la maxim de noile capacitati si de puterea routerului Linksys Smart Wi-Fi care ofera performanta 802.11ac.

(click pe foto pentru dimensiune mare)

Routerul Linksys Smart Wi-Fi EA6500 contine sase antene 3D interne construite astfel incat sa asigure aceeasi performanta fie ca sunt plasate pe un desktop, fie ca sunt montate pe un perete. EA6500 are un design inspirat de modelul Linksys E4200.

Conectorul media universal

Noul conector media universal Linksys permite consumatorilor sa conecteze dispozitive cu fir, cum ar fi televizoare Smart si console de joc, la reteaua Wi-Fi proprie si sa transmita wireless continut video HD sau chiar 3D HD – si a fost optimizat pentru a interactiona cu routerul Linksys Smart Wi-Fi EA6500.

Conectorul functioneaza in banda de 5Ghz caracterizata de mai putine interferente, deci un semnal mai clar.

De asemenea, cu ajutorul celor patru porturi Gigabit, utilizatorii pot conecta la internet diverse dispozitive de divertisment din sufragerie la viteze incredibil de mari.

(Click pe foto pentru dimensiune mare)

Routerul Linksys Smart Wi-Fi EA6500 ar urma sa fie disponibil la inceputul in luna septembrie la toti marii retailerii si in magazinul online Linksys Store. Conectorul media universal Linksys este asteptat in octombrie prin aceleasi canale de distributie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Linksys Smart Wi Fi EA6500 router cisco 802 11ac conector media Linksys
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google