Ce tehnologii veti avea pe urmatorul PC

de Radu Eftimie | 30 noiembrie 2011

Atunci cand hotorasti sa-ti upgradezi computerul cu tehnologii hardware abia aparute pe piata trebuie sa fii constient de faptul ca decizia ar putea avea doua taisuri. Au ajuns componentele pe care vrei sa le folosesti la maturitate ca dezvoltare, merita pretul, vor lucra eficient intr-o anumita configuratie?

La viteza cu care apar noile tehnologii astazi aproape ca nu mai stii ce decizie sa iei. Nu ne vom hazarda sa va recomandam componentele ideale pentru un PC, dar le vom prezenta pe cele care in curand vor fi probabil instalate in majoritatea computerelor.

Techrepublic a adunat laolalta inovatiile tehnologice care incep sa faca valuri in industrie. Vi le prezentam pe cele mai importante.

1. USB 3.0

Succesoarea tehnologiei USB 2.0 creste rata de transfer a datelor cu pana la sase ori. Este o viteza excelenta si care te va asigura ca nu mai pierzi minute (sau zeci de minute) atunci cand copiezi fisiere mari de pe calculator pe un hard extern sau pe o memorie flash.

USB 3.0 este deja o tehnologie integrata in majoritatea placilor de baza de ultima generatie. De asemenea, AMD suporta nativ USB 3.0, iar Intel va adauga suportul in chipset-urile Panter Point seria 7.

Ce tehnologii veti avea pe urmatorul PC


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google