Ce secret ascunde noul iMac cu Haswell in interior

de Liviu Petrescu | 26 septembrie 2013

Noua generatie de iMac cu procesoare Intel Haswell a fost analizata in detaliu de specialistii de la iFixit, care au descoperit doua surprize in interiorul computerului. Noile iMac includ sloturi PCIe Express pentru extinderea spatiului de stocare, dar procesorul a fost incastrat.

In urma analizei unui iMac de 21,5 inci si a unuia de 27 inci, specialistii au subliniat un avantaj, dar si o dezamagire. In cazul ambelor versiuni, exista un slot liber PCIe Express, care permite cresterea spatiului de stocare prin adaugarea unui SSD sau a unui Fusion Drive.

Cumparati de la eMAG un all-in-one Apple iMac

iMac

Specificatiile noilor iMac cu Intel Haswell au adus totusi si o veste proasta pentru cei interesati de upgrade-uri DYI pentru computerul Apple. Procesorul putea fi inlocuit la generatia precedenta, dar versiunea actuala de iMac include un procesor incastrat in placa de baza.

Chiar daca upgrade-urile au fost restrictionate in cazul procesorului, extinderea spatiului de stocare iMac este o optiune buna pentru cei care au achizitionat o versiune fara Fusion Drive a noilor computere Apple.

Sursa: iFixit

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii imac haswell specificatii imac 2013 spatiu de stocare imac
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google