Ce noutati aduc procesoarele Intel Ivy Bridge

de Liviu Petrescu | 24 aprilie 2012

Intel a lansat a treia generatie a gamei de procesoare Intel Core, iar primele PC-uri dotate cu noua arhitectura vor sosi in curand pe piata. Iata cele mai importante detalii despre Intel Ivy Bridge.

Incorporate in desktop-uri de ultima generatie, notebook-uri si sisteme all-in-one, procesoarele quad-core Intel sunt primele din lume ce folosesc tranzistori 3D pe 22nm. Noua arhitectura Intel Ivy Bridge aduce performanta HD si o grafica 3D de doua ori mai buna.

In afara de performanta vizuala imbunatatita pentru gaming, noile procesoare includ tehnologia Intel Quick Sync Video 2.0, care permite conversii video de doua ori mai rapid ca procesoarele de anul trecut si de 23 de ori mai rapid ca PC-urile mai vechi de trei ani.

Functiile de securitate Intel Secure Key si Intel OS Guard intaresc algoritmii de criptare si protejeaza impotriva atacurilor hackerilor.

Noile procesoare Intel Ivy Bridge ofera o viteza de transfer mai mare cu ajutorul portului USB 3.0 integrat in platforma Series 7 Platform Controller Hub si PCI Express 3.0 integrat in procesor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google