Ce contine un Steam Machine? Valve lanseaza o consola customizabila

de Liviu Petrescu | 20 decembrie 2013

Valva a trimis deja primele unitati Steam Machine testerilor beta, iar echipa iFixit a desfacut complet consola, pentru a-i analiza specificatiile. Spre deosebire de alte console, Steam Machine poate fi optimizata cu usurinta de cumparatori.

Analiza specialistilor a aratat ca noile console Valve au fost concepute cu mare grija pentru a le permite cumparatorilor sa faca singur upgrade-uri de componente, iar carcasa Steam Machine este fixata de un singur surub cu cap Philips.

Steam Machine

Specificatiile Steam Machine includ un procesor Intel Core i5-4570 tactat la 3,6GHz, placa video Zotac NVIDIA GTX 780 3GB, memorie RAM de 16GB DDR3, SSHD hibrid Seagate de 1TB si sursa de 450W. Singurele obstacole pentru cei care vor deschide consola par a fi cablajul complicat si memoria RAM care este mai greu de scos decat la un PC.

Specialistii iFixit au deschis si noul Steam Controller, dar aici nu exista modalitati de optimizare. In total, consola a obtinut un scor de 9 din 10 pentru usurinta de a ajunge la componente si de a le schimba.

Steam Controller

Valve a distribuit pana acum 300 de Steam Machines pentru testerii beta, iar lansarea oficiala, alaturi de sistemul de operare gratuit Steam OS este asteptata in primele luni ale anului viitor.

Sursa: iFixit

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: valve steam machine valve steam controller specificatii steam machine
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google