Cartea de vizita Arduino arata ca un GameBoy si ruleaza Tetris

de Bogdan Constantinescu | 5 martie 2014

Cartile de vizita imprimate sunt trecutul, astazi totul este despre creativitate. De exemplu, device-ul despre care vorbim si care arata ca un GameBoy demonstreaza din plin acest lucru: nu doar ca afiseaza CV-ul, ci este si un dispozitiv de gaming care-ti ofera posibilitatea sa joci Tetris.

Dispozitivul a fost creat de catre programatorul Kevin Bates din Oregon, care l-a denumit Arduboy, deoarece se foloseste de o placa de baza Arduino (micul computer pe care-l regasim si-n Kegbot sau Fish On Wheels), conectata la un display OLED. Pentru ca experienta de joc sa fie cat mai autentica, Kevin Bates a incorporat in dispozitiv si butoane touch capacitive, un difuzor si o baterie care se poate inlocui si care asigura o autonomie de aproximativ 9 ore.

Multumita feedback-ului primit pe YouTube la demonstratia facuta cu Arduboy, Kevin Bates planuieste ca in perioada imediat urmatoare sa lanseze un proiect destinat in special fanilor DIY (do it yourself). Intentia sa este de a vinde kit-urile Arduboy cu o suma cifrata la aproximativ 30 dolari, promitand ca va face asamblarea dispozitivului cat mai atractiva cu putinta prin intermediul instructiunilor video.

Cumpara de pe Shop.Hit.ro produsele Arduino

Nu sunteti fani Tetris? Nici o problema, Kevin Bates pregateste o versiune care va rula Pokemon...

Cumpara de pe Shop.Hit.ro produsele Arduino

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Arduino Arduboy Arduino business card
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google