Calculator si laptop complet configurabil de la Origin

de Catalin Calciu | 18 noiembrie 2009

Moda calculatoarelor configurabile exclusive dupa cerintele clientilor ia din ce in ce mai multa amploare, si mai nou se aplica si notebookurilor, in acest sens compania Origin prezentand doua modele, un calculator PC denumit Genesis si un notebook cu numele de EON18, ambele adresate segmentului jucatorilor impatimiti.


Calculatorul desktop poate fi configurat cu un procesor Core i7 Extreme Edition 975 overclockat pana la frecventa de 4,2GHz, cu pana la 3 placi video GeForce GTX285 cu cate 1GB de memorie RAM DDR3, pana la 12GB de memorie RAM si o unitate optica de tip Blu-Ray.


Stocarea este asigurata de maximum sase hard-discuri de cate 1TB, montate in RAID 0 sau 1 si ca placa de sunet se poate lauda cu un X-Fi Fatal1ty de la Creative.

Toate acestea sunt alimentate cu o sursa de 1,2KW de la ThermalTake si racirea este asigurata de un sistem de racire pe baza de lichid.


Notebookul EON18 are si el la randul lui o configuratie foarte buna: o diagonala a ecranului de 18,4 inci cu rezolutie FullHD, doua placi video GeForce GTX280M si ca procesor regasim un Core 2 Quad la 2,53GHz plus pana la 8GB de memorie RAM DDR3.


Aceste modele au fost puse deja in vanzare, cu preturile de pornire de 1700 de dolari pentru sistemul desktop, in timp ce notebookul pleaca de la nu mai putin de 2600 de dolari americani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google