Boxe revolutionare de la Logitech

de Vasile Damian | 9 ianuarie 2007

Logitech a anuntat lansarea sistemului de boxe Logitech X-240 pentru PC. Sistemul de boxe X-240 contine un centru de comanda care include butoane audio pentru PC sau Mac si serveste si ca suport pentru iPod sau MP3 player, PDA sau telefon mobil. Suportul, ce poate fi inlaturat cand nu este folosit, faciliteaza incarcarea dispozitivele portabile si sincronizarea si utilizarea acestora impreuna cu calculatorul.Cu functia plug-and-play, sistemul de boxe X-240 permite utilizatorilor sa-si incarce dispozitivele lor digitale printr-o simpla conectare la suport. Cand dispozitivul este conectat, utilizatorii il pot incarca si sincroniza sau asculta muzica lor digitala preferata.
Pentru a asigura o potrivire sigura, boxele X-240 includ adaptoare speciale pentru iPod si Microsoft Zune. Aceste adaptoare ascund cablurile de incarcare ale iPod sau Zune.
Pentru cei care nu au dispozitive portabile dar totusi vor niste boxe de calculator de calitate, boxele X-240 ofera un sunet bogat. Pentru o accesare usoara, centrul de comanda mai are in dotare un sistem master de control al volumului, butoane de pornire si o mufa pentru redarea muzicii in casti pentru o auditie intima.

Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google