Asus lanseaza o placa video cu doua nuclee si cooler silentios

de Radu Eftimie | 25 august 2011

Placa video ROG MARS II, lansata de Asus, este construita pe baza a doua nuclee grafice NVIDIA GeForce GTX 580 si a unei memorii GDDR5 de 3GB, cu ajutorul arhitecturii proprietare ROG, ce combina racirea extrema si facilitatile extinse de overclocking.

Aceasta ofera, de asemenea, o rata foarte mare de umplere a texturilor, neatinsa de nicio alta placa video pana acum, potrivit informatiilor publicate pe site-ul oficial al Asus.

Placa grafica ROG MARS II este disponibila, potrivit sursei citate, in editie limitata. Conform specificatiilor publicate de producator, ROG MARS II ofera performante de viteza cu 22 la suta mai ridicate decat modelul de referinta GeForce GTX 590.

Asus lanseaza o noua placa video cu doua nuclee

Din punct de vedere al sistemului de racire, noua placa grafica de la Asus dispune de doua ventilatoare de 120 mm care asigura un flux de aer de 600 de ori mai mare decat modelul de referinta GeForce GTX 590 si o scadere a temperaturii cu pana la 20 la suta fata de acelasi reper.

Potrivit producatorului sistemul de racire este foarte silentios chiar si in conditiile unei solicitarii maxime a placii grafice.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google