Asus lanseaza monitoarele LCD ultra-subtiri Designo MS

de Alex Hanea | 9 septembrie 2009

Asus a prezentat Designo MS - cea mai noua serie de monitoare LCD, care reuneste cinci modele ultra-subtiri - MS246/ 236/ 227/ 226/ 202. Designul urmeaza un concept binar, integrand o serie de elemente contrastante, precum numerele 1 si 0, liniile drepte si cercurile, negrul si albul, intr-un monitor ultra-subtire cu un profil de doar 16,5 mm. Aspectul ergonomic al seriei Designo MS plaseaza ecranul la nivelul privirii, pentru o operare confortabila si productiva in situatia utilizarii ca monitor secundar, alaturi de un notebook. Noile produse redau imagini clare la rezolutie Full HD 1080p, cu o rata de contrast de 50000:1, avand un timp de raspuns de 2ms. Monitoarele integreaza tehnologia ASUS Splendid Video Intelligence si optimizeaza consumul de energie cu 40%.


 
Designul geometric combina liniile drepte si curbe cu un profil foarte subtire de numai 16,5mm, plasand monitorul cu eleganta si usurinta chiar si in spatiile restranse.

Parametrii de afisare pot fi ajustati intuitiv prin atingerea usoara a butoanelor senzitive cu LED.

Suportul de birou in forma de inel simplifica reglarea unghiului de vizualizare. Tehnologia exclusivista ASUS Ergo-Fit permite inclinarea rapida a monitorului folosindu-se doar un deget.

Seria Designo MS are specificatii tehnice superioare, oferind rezolutie Full HD 1080p, rata de contrast de 50000:1, timp de raspuns rapid de 2ms, tehnologia ASUS Splendid si o interfata HDMI pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google