Archos va lansa o tableta cu un HDD de 250GB

de Cristina Enescu | 8 august 2011

Archos se pregateste sa lanseze o tableta Android Honeycomb 3.2 care va veni echipata cu un hard disk de 250GB.

Archos G9 va avea in dotare HDD-ul Seagate Momentus Thin de 250GB, care are o grosime de 2.5 inchi (aproximativ 7 milimetri). Nu este la fel de compact precum un hard drive de 1.8 inchi, asemenea celui folosit de Apple in notebook-urile MacBook Air si in iPod-uri, si nici nu este la fel de scump.

 

Archos va lansa o tableta cu un HDD de 250GB

 

Drive-ul Seagate a avut parte de mici modificari, care sa ii permite sa se comporte asemenea flash drive-urilor gasite in majoritatea tabletelor de pe piata.

Astfel, G9 va avea 4GB de stocare flash, in care vor fi integrate datele utilizate cel mai frecvent, ceea ce va permite un acces mai rapid decat in cazul HDD-urilor standard de 2.5 inchi.

 

Archos va lansa o tableta cu un HDD de 250GB

 

Un alt feature important il reprezinta procesorul dual-core Texas Instruments OMAP 4460 de 1.5 GHz, acelasi chipset pe care Apple l-a aprobat si pentru viitoarele dispozitive Android Ice Cream Sandwich.

Ceea ce inseamna ca utilizatorii se pot astepta la un nou val de tablete si smartphone-uri construite in jurul acestui TI 4460.

Versiunea de 8 inchi a Archos G9 va avea un pret de 369.99 dolari, in vreme ce modelul de 10 inchi va fi disponibil pentru 469.99 dolari. Ambele sunt programate sa apara in luna septembrie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google