Apple va upgrada iMac, Macbook Pro si MacBook Air cu noile procesoare Intel Haswell

de Redactia Hit | 26 aprilie 2013

Urmatoarea generatie de procesoare de la Intel, Intel Haswell, este vizata de Apple pentru upgrade-ul gamei sale de computere, potrivit MacRumors.

Atat iMac-ul Apple, cat si Macbook Pro si MacBook Air vor primi procesore din noua generatie a Intel, mai spune sursa amintita citand furnizorii de componente implicati in parteneriate cu Apple.

Cum noua generatie de procesoare Haswell de la Intel va fi lansata la mijlocul acestui an, Apple ar putea prezenta noile sale produse in toamna, cand, dupa cum ne "ameninta" Tim Cook, vom fi surprinsi de noile inovatii ale Apple.

Chipset-urile Haswell de la Intel promit cresterea cu 10 la suta a vitezei de procesare si o imbunatatire cu 50 de procente a performantelor chip-ului grafic fata de actualul Intel HD Graphics 4000. In plus, producatorii hardware vor putea realiza laptopuri mai subtiri (chiar si de 10 mm), dar care vor oferi si o autonomie crescuta, de pana 10 ore de functionare, datorita noilor procesoare economice ale Intel.

Potrivit anlistilor de la KGI Security, Apple ar putea face totusi o miscare surpriza si sa lanseze o versiune upgradata cu Intel Haswell a MacBook Air inaintea tuturor celorlalti producatori concurenti. Astfel, noul MacBook Air ar putea fi prezentat la sfarsitul trimestrului doi, respectiv in luna iunie.

Surse: MacRumors, Digital Trends

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: intel Haswell macbook air Intel Haswell macbook pro Intel Haswell imac apple macbook 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google