Apple va folosi doua noi platforme Nvidia

de Catalin Calciu | 17 august 2009

Desi in urma cu ceva vreme existau informatii despre un conflict destul de aprig intre cele doua companii, din pricina chipurilor grafice defecte produse de Nvidia, iata ca acestea doua isi continua fara probleme colaborarea, si mai mult, Apple vor folosi in produsele lor doua noi platforme de la compania Nvidia.


MCP 89 va fi urmasul actualului MCP79  (GeForce 9400M) si alaturi de el va aparea si MCP99, iar primul va fi folosit impreuna cu procesoare Core 2 Duo, in timp ce ultimul va fi folosit impreuna cu noile Core i5 si Core i7.


Deasemenea, desi MCP 89 se va “folosi” de procesoare Core 2 Duo va avea suport pentru memorii DDR3 si FSB de 1333MHz in timp ce MCP 99 va avea integrat controllerul de memorie, tipic chipurilor produse pentru Core i7 si Core i5.


MCP89 si 99 va aparea pe piata in cursul anului 2010 in primul trimestru pentru productia de masa, si pentru moment nu se cunosc detalii legate de nivelul de pret pe care-l vor avea calculatoarele de la Apple construite pe aceste noi platforme.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google