Apple pregateste un MacBook Pro de 13 inci cu Retina Display

de Liviu Petrescu | 11 septembrie 2012

Lansarile Apple cele mai asteptate in aceasta toamna sunt noul iPhone si iPad Mini, insa compania americana pregateste si lansarea unui MacBook Pro de 13 inci cu Retina Display, dupa ce lansarea modelului de 15 inci cu acelasi ecran a fost un succes controversat pentru companie.

Noul MacBook Pro de 13 inci ar urma sa soseasca pe piata in luna septembrie sau octombrie, cu o rezolutie de 2560x1600, mai mica fata de cea de 2880x1800 a modelului de 15,4 inci, scrie CNET.

Apple pregateste un MacBook Pro de 13 inci cu Retina Display

Alaturi de noul MacBook Pro de 13 inci, Apple ar putea lansa si cel putin doua modele noi iMac-uri, despre care nu se cunosc inca detalii. Avantajul principal al noului MacBook Pro cu Retina Display va fi pretul mai mic, in conditiile in care modelul de 15 inci costa minim 2200 dolari.

Faptul ca noile ultrabook-uri Apple utilizeaza Retina Display nu este insa o garantie absoluta a calitatii. Cumparatorii versiunii de 15 inci s-au plans de probleme legate de persistenta imaginii pe ecranul Retina Display, iar Apple a fost nevoit sa inlocuiasca toate MacBook-urile cu probleme.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: macbook pro 13 macbook retina display apple retina display
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google