Apple inlocuieste SSD-urile cu probleme din MacBook Air 2012

de Liviu Petrescu | 21 octombrie 2013

Apple a depistat o problema tehnica legata de unele SSD-uri folosite in productia MacBook Air. Cele mai afectate sunt ultrabook-urile Apple din 2012, dar compania a lansat deja un update firmware care poate rezolva situatia in unele cazuri si se ofera sa inlocuiasca SSD-urile in celelalte.

SSD-urile cu probleme sunt cele de 64 si 128GB din MacBook Air 2012, variantele de 11 inci si 13 inci. Potrivit Apple, gadgeturile care pot fi afectate de situatie sunt cele cumparatate in perioada iunie 2012-iunie 2013.

MacBook Air SSD

Update-ul firmware oferit de Apple ar trebui sa fie disponibil automat in Mac App Store pentru toti utilizatorii gadgeturilor care pot fi afectate de problema de calitate care afecteaza SSD-urile MacBook Air.

Pentru a fi 100% siguri ca propriul MacBook Air nu este vulnerabil la erori SSD, cumparatorii pot descarca update-ul si direct de pe site-ul Apple de suport tehnic. In cazul in care problema MacBook Air nu poate fi remediata prin software, noul firmware va sfatui utilizatorii sa apeleze cat mai repede la service-ul oferit de Apple sau partenerii sai.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: inlocuire ssd macbook air update firmware macbook air ssd macbook air 2012
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google