Apple ar putea pregati un nou MacBook Air cu ecran de 12 inch si design regandit

de Bogdan Constantinescu | 26 martie 2014

O informatie aparuta pe forumul Weiphone acrediteaza planurile Apple de a aduce modificari importante seriei Air. Postul, preluat si de MacRumours, vorbeste despre un nou MacBook Air de 12 inch, un produs care sa imbine portabilitatea Air-ului de 11 inch si productivitatea celui de 13 inch.

Modificarile vor fi prezente mai ales la nivel de design. Practic, acesta va fi unul "fanless", asa cum este si cel prezent la iPad Air sau la majoritatea tabletelor ce folosesc Android si Windows.

Vedeti ofeta de Mac-uri de la eMAG

De asemenea, o alta modificare ar putea surveni la nivelul trackpad-ului, in sensul in care acesta nu va mai fi prevazut cu butoane fizice.

Type Cover, tastatura ultra-subtire propusa de Microsoft pentru Surface si Surface 2, ne-a obisnuit cumva cu aceasta idee, dar suntem siguri ca, daca asa vor sta lucrurile, Apple le va duce putin mai departe. In ceea ce priveste display-ul, el ar putea fi unul din clasa Retina.

Seria MacBook Air nu a mai suferit modificari de design din 2010, cand Apple a introdus o noua carcasa si a lansat Air-ul de 11.6 inch.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple lanseaza un nou MacBook Air redesign pentru MacBook Air MacBoor Air de 12 inch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google