Apple ar putea copia Surface Touch Cover de la Microsoft - vedem diseara

de Liviu Petrescu | 22 octombrie 2013

Evenimentul Apple de astazi ar putea aduce o supriza mare: o carcasa cu tastatura pentru tabletele Apple de 9,7 inci. Chiar daca Tim Cook a criticat acelasi accesoriu utilizat de Microsoft Surface, compania sa a testat deja mai multe tipuri de carcase care au si o tastatura inclusa.

Utilizatorii de iPad care vor o tastatura fizica pentru tableta ar putea primi in sfarsit o varianta oficiala din partea Apple. Un fost angajat al companiei a dezvaluit ca se lucreaza la un astfel de accesoriu, inspirat practic de carcasele cu tastatura pentru Microsoft Surface.

iPad Smart Cover

Accesoriul ar putea fi lansat chiar astazi, odata cu noua generatie de iPad, iar scopul urmarit de Apple ar fi diferentierea dintre iPad mini si iPad-ul mai mare, care devine astfel si un gadget de creare de continut. Exista insa si o sansa ca tastatura integrata in carcasa iPad sa fie unul dintre miile de prototipuri analizate si apoi abandonate de companie.

Reveniti pe HIT.ro in aceasta seara pentru a afla toate detaliile importante despre evenimentul Apple care incepe la 20:00, ora Romaniei.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple ipad tastatura smart cover tastatura ipad carcasa tastatura
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google