Alcatel prezinta tableta OneTouch T10 - 7 inci si ICS la pret mic

de Liviu Petrescu | 8 octombrie 2012

Alcatel prezinta tableta OneTouch T10, cu ecran de 7 inci si ICS la pret mic. Producatorul francez de telefoane va lansa noua tableta in Europa la un pret de aproximativ 120-130 euro.

Alcatel OneTouch T10 are o latime de 19 cm si o inaltime de 11,76 cm si o grautate de 340g. Tableta nu impresioneaza prin specificatii, dar ruleaza Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, scrie Liliputing.

Alcatel prezinta tableta OneTouch T10 - 7 inci si ICS la pret mic

Ecranul TFT al Alcatel OneTouch T10 are o rezolutie de numai 800x480, iar procesorul tabletei este single-core, 1GHz ARM Cortex A8. Cu doar 1GB memorie RAM, tableta include spatiu de stocare de 4GB, ce poate fi extins prin card microSD pana la 32GB.

Alcatel OneTouch T10 include o camera foto frontala de 0,3MP, alaturi de conectivitate Wi-Fi si mufe micro USB si mini HDMI. Tableta Alcatel ofera si functia OTG, prin care poate fi conectata la un mouse si o tastatura wireless.

Alcatel prezinta tableta OneTouch T10 - 7 inci si ICS la pret mic

Avand in vedere pretul recomandat mic si specificatiile rezonabile, tableta francezilor ar putea reprezenta o solutie foarte buna pentru cei care nu doresc sa dea sume mari pentru un astfel de device.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: alcatel onetouch t10 tableta alcatel android tableta alcatel ics alcatel tableta ieftina
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google