Acesta sa fi fost Cyclone, media box-ul de la BlackBerry?

de Bogdan Constantinescu | 19 martie 2014

In general, denumirea BlackBerry ne duce automat cu gandul la telefoanele destinate mai ales pietei business. Insa unele dintre planurile companiei au abordat un cu totul alt segment, cum ar fi de exemplu cele legate de un media box.

Intai, sa punem lucrurile la punct. Candva se vorbea despre faptul ca BlackBerry ar dori sa intre in competitie cu Apple nu doar pe piata de smartphone-uri. Iar proiectul unui media-box, intitulat Cyclone, a fost vehiculat destul de des la acea vreme. Era in 2011. Acum suntem in 2014, nu s-a mai auzit nimic de acest proiect, asa ca am putea concluziona ca a fost tras pe linie moarta. 

Insa, cum se intampla de atatea ori, cateva fotografii ajunse la public ne-au aratat cum si-ar fi imaginat BlackBerry ca trebuie sa fie device-ul sau. Desigur, nimeni nu poate garanta ca fotografiile sunt reale, asa ca tratati-le cu scepticismul aferent.

Device-ul pare a fi unul de mici dimensiuni, iar UI-ul ne arata ca acesta putea accesa muzica si fotografiile stocate si sa redea continut de pe CNN si YouTube. Din cate vedeti, Cyclone ar fi dispus si de o telecomanda simpla, cu un trackpad care aminteste cu certitudine de cel existent pe telefoanele companiei. Probabil ca telecomanda le-ar fi permis utilizatorilor sa caute continut, in timp ce butonul BlackBerry le-ar fi oferit acestora, cel mai probabil, calea rapida de a se intoarce in ecranul de baza.

Repetam, sunt 3 ani de cand nu s-a mai auzit nimic de Cyclone, insa fotografiile respective ne pot permite macar un exercitiu de imaginatie.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry BlackBerry Cyclone BlackBerry media box
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google